Tømrer Viby

Magnus Bjerre er din lokale tømrer i Viby. Vores professionelle stab af fagmænd står altid klar til at realisere dine boligprojekter – uanset om der er tale om mindre reparationer, ombygninger eller nybygninger.

Skræddersyede løsninger tilpasset dig og dine behov

Vores håndværksmæssige stolthed byder os kun at levere gennemtænkte løsninger af højeste kvalitet. Derfor indleder vi ethvert samarbejde med en grundig samtale med dig som kunde, hvor det er muligt for os at klarlægge dine forventninger og behov. Med udgangspunkt i denne indsigt kan vi planlægge byggeprocessen, så den indfrier dine særskilte ønsker.

I denne indledende fase kan du også med fordel trække på vores kundskab og erfaring, da vi altid står klar med gode råd og kreative løsninger. Vi kan rådgive dig med alt lige fra, hvad der rent byggeteknisk kan lade sig gøre til, hvordan det flotteste æstetiske resultat opnås.

Åben og tillidsfuld kommunikation og levering til den rigtige tid

Vi ønsker at opbygge en tillidsfuld relation mellem os og vores kunder og derfor sætter vi en ære i at levere håndværk til den rigtige tid og pris. Vælger du os som din tømrer i Viby, får du således en kompetent håndværker, som altid kommer til tiden og som tager telefonen, når du ringer. Vi overholder det, vi lover og du risikerer derfor ikke, at den på forhånd aftalte pris, ændrer sig undervejs i byggeprocessen, eller at tidsplanen skrider.

Til trods for, at vi tilbyder tids- og prisdygtig håndværk, så er det aldrig på bekostning af kvaliteten. Der hersker en stor respekt for kompromisløsheden iblandt vores kompetente håndværkere, som derfor tager stor afstand til nemme løsninger. Dette kommer til udtryk ved holdbare løsninger, som vores kunder kan have glæde af mange år frem i tiden.

Grundig erfaring med mange opgavetyper

Vi har mange års erfaring med at varetage en lang række forskellige opgavetyper – både for private kunder, boligforeninger, virksomheder og offentlige institutioner. Herunder kan du se et udsnit af de mange opgavetyper, som vi har grundig erfaring med at varetage:

Renovering og modernisering
Tilbygninger
● Nybygning
● Tagarbejde
● Terrasselægning
● Isolering
● Opsætning af køkkener
● Gulvarbejde
● Udskiftning af vinduer og døre​

Ser du ikke den opgavetype nævnt, som du står og mangler hjælp til, så hold dig endelig ikke tilbage med at kontakte os alligevel. Så tager vi en snak om lige netop dit behov og dine ønsker, og sammen finder vi en løsning. Med os er du altid sikker på, at vi ikke påtager os en opgave, vi ikke kan stå inde for og kan løse. Ærlighed er en af vores kerneværdier, så hos os risikerer du ikke, at du står med en lappeløsning, der ikke lever op til dine forventinger.

Kontakt os

Har du brug for hjælp til dit næste byggeprojekt, så kontakt os i dag, så vi i fællesskab kan realisere dine boligdrømme. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om os og hvad vi kan tilbyde af løsninger.