Tømrer Sabro

Er du på udkig efter en pålidelig tømrer i Sabro? Så er du kommet til det helt rette sted. Her står vores professionelle fagmænd altid klar til at hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Vores mange år i branchen vidner om høj kvalitet, god service og gennemførte resultater. Det er hvad enten, drejer sig om tilbygninger, renoveringer, ombygninger eller andet – vi ved, det indebærer tillid at overlade sit byggeprojekt til fremmede hænder, derfor er det lige netop tillid, vi bl.a. har i højsædet. 

I samarbejde med de dygtigste underentreprenører i branchen varetager vi alle former for opgaver både for private, erhvervskunder, boligforeninger og offentlige institutioner. Så uanset hvilken type opgave du har i tankerne, så kan vi helt sikkert også hjælpe dig. Herunder kan du se nogle af de mest typiske opgaver, som vi gennem årene har beskæftiget os med:

  • Renovering og modernisering
  • Tilbygninger
  • Nybygning
  • Tagarbejde
  • Terrasselægning
  • Isolering
  • Opsætning af køkkener
  • Gulvarbejde
  • Udskiftning af vinduer og døre​

Har du en opgave i tankerne, som ikke fremgår her, så fortvivl ej. Dette er blot et udsnit af vores kernekompetencer, så prøv at give os et kald alligevel – vi kan med stor sandsynlig være behjælpelige med den rette løsning. Vi står også gerne til rådighed, hvis du skulle have spørgsmål til, om noget overhovedet kan lade sig gøre, eller hvis du er nysgerrig omkring processen, mangler rådgivning eller andet.

Gennemførte løsninger med udgangspunkt i dine ønsker og behov

For at sikre, at vores kunder får et resultat lige efter deres tanker, som de kan have glæde af mange år frem i tiden, så indleder vi ethvert samarbejde med en uddybende samtale. Her har vi rig mulighed for at spore os ind på den enkelte kundes ønsker og behov. På baggrund af denne viden, udarbejder vi skræddersyede løsninger, som imødekommer den pågældende kundes livsstil. Alle vores kunder er forskellige og derfor fortjener de også unikke løsninger!

Din pålidelige samarbejdspartner

Vi prioriterer altid det tætte samarbejde med vores kunder højt. Det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig trygge gennem hele byggeprocessen, og derfor sørger vi for at holde dem velinformeret. Det betyder også, at vi aldrig lover mere end, hvad vi kan holde og vi overholder alt lige fra tidsplan til det aftalte budget, så du ikke oplever ubehagelige overraskelser undervejs.

Kontakt os

Så står du og mangler en dygtig og pålidelig tømrer i Sabro, som kan varetage dit byggeprojekt, så giv os et kald, så vi hurtigst muligt kan komme i gang med dit boligprojekt. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os, hvis du skulle sidde inde med nogle spørgsmål.