Tømrer Lystrup

Hvis du har brug for en tømrer i Lystrup, som har fokus på den håndværksmæssige stolthed, og som tager udgangspunkt i kvalitet, korrekt rådgivning og overholdelse af aftaler, så er det tømrermester Magnus Bjerre, som du skal vælge. Bag dette tømrerfirma står af manden af samme navn, Magnus Bjerre, som har arbejdet som ledende medarbejder i adskillige år, hvor han har udført alle typer af opgaver som tømrer. Virksomheden bærer derfor præg af hans personlige værdier. 

Opgaver for private og erhverv

Vi tilbyder hjælp i alle typer af håndværkeropgaver – intet er for stort eller småt. Du kan derfor bruge os, hvad enten du har brug for reparationer, renovering, ombygning eller nybygning. Vi hjælper både private og erhvervskunder til såvel små som store opgaver. Da vi samarbejder med mange dygtige underentreprenører i alle faggrupper, kan alle typer af byggeopgaver blive løst hos os. Det vigtigste for os er, at vi er en pålidelig samarbejdspartner, som overholder alle aftaler og får udført et professionelt stykke arbejde. Vores fokus er på det gedigne håndværk.

God dialog er vejen frem for os

Når vi skal udføre en opgave, så sørger vi for at have en god dialog med kunden, så kundens forventninger og behov bliver opfyldt. Vi giver også kunden grundig rådgivning om byggeriet. Kvalitet er et grundprincip i vores håndværksmæssige arbejde, så du kan få leveret det optimale resultat i byggeriet.

Vores opgavetyper er eksempelvis disse:

  • Renovering og modernisering
  • Tilbygninger
  • Tagarbejde
  • Isolering
  • Terrasselægning
  • Nybygninger
  • Køkkenopsætning
  • Gulvarbejde
  • Udskiftning af vinduer og døre

En tømrer du kan regne med

Vi står klar til at hjælpe dig, hvad enten du ønsker at få hjælp til de store eller små opgaver. Du får hos Magnus Bjerre også en pålidelig håndværker, hvor der er et mål om god og tillidsfuld kommunikation, så det, der bliver lovet, også bliver overholdt. Vi kan dermed garantere, at du får en håndværker, der møder til tiden, og at prisen ikke kommer til at ændre sig i løbet af byggeprocessen.

En tømrervirksomhed i vækst

Magnus Bjerre er et firma med fremragende vækst. Derfor har vi bl.a. fået Gazelleprisen i 2017, som gives til virksomheder med en særdeles god og positiv vækst. Det er vi naturligvis stolte af. Vi tror, at vores vækst skyldes vores pålidelighed, gode kvalitet i byggeriet, gode rådgivning og håndværksmæssige stolthed. Det er de byggesten, virksomheden er bygget på, og det er de værdier, der løber som den røde tråd gennem alle vores opgaver. 

Hvis du har brug for en tømrer i Lystrup, så tøv endelig ikke med at kontakte os.