Tømrer Hørning

Leder du efter en pålidelig tømrer i Hørning, som kan tilbyde skræddersyede løsninger af en høj kvalitet? Så er du kommet til det rette sted. Vores fagudlærte medarbejdere står altid klar til at udføre et professionelt stykke arbejde i samarbejde med de dygtigste underentreprenører i branchen.

Som tømrer har vi gennem mange år hjulpet borgerne i Aarhus-området med at realisere deres boligdrømme. Vi udfører alle former for opgaver både for private, virksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner, så uanset, hvad du har i tankerne, kan vi helt sikkert også hjælpe dig.

Herunder fremgår et udsnit af de opgaver, vi primært beskæftiger os med:

Har du et andet projekt i tankerne, som ikke umiddelbart fremgår her, så giv os et kald – vi kan med stor sikkerhed være behjælpelige og udarbejde en løsning.

Skræddersyede løsninger

Vi har god erfaring med at indlede ethvert samarbejde med en uddybende samtale, hvor vi i fællesskab med den enkelte kunde planlægger projektet. Her drøfter vi de forskellige muligheder og benytter os af lejligheden til at spore os ind på den pågældende kundes ønsker og krav. Vores kunder har i den forbindelse gode muligheder for at trække på vores professionelle erfaring, da vi ved, hvad der rent byggeteknisk kan lade sig gøre og hvordan man opnår de bedste æstetiske løsninger.

Din pålidelige samarbejdspartner

Vi prioriterer et tæt samarbejde med vores kunder, da vi ønsker, at vores kunder skal kunne føle sig trygge under hele byggeprojektet. Det betyder også, at vi aldrig lover mere end, hvad vi kan holde. Det er vigtigt for os at overholde samtlige af de aftaler, vi indgår – både hvad angår pris og deadline – så du som kunde ikke oplever nogen ubehagelige overraskelser undervejs.

Kontakts os

Så er du på udkig efter en professionel tømrer, som altid kommer til tiden og leverer kvalitetsløsninger? Så kontakt os i dag, så vi hurtigst muligt kan komme i gang med dit boligprojekt. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os, hvis du skulle sidde inde med nogle spørgsmål.