Tømrer Højbjerg

Magnus Bjerre er din lokale tømrer i Højbjerg. Vi tilbyder håndværk af en høj kvalitet og er altid klar til hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Vores stab af professionelle fagmænd har grundig erfaring med at varetage alle former for opgaver inden for håndværksfaget og vi samarbejder kun med nogle af de dygtigste underentreprenører i branchen. Derfor kan vi – uanset størrelsen og typen på opgaven – imødekomme dine særskilte ønsker.

Vi har grundig erfaring med at varetage alt lige fra mindre reparationer til omfattende renoveringer og nybygningsprojekter. Herunder fremgår blot et udsnit af nogle af de mest typiske opgaver, som vi beskæftiger os med:

Skræddersyede løsninger

Vi indleder ethvert samarbejde med en uddybende samtale for at klarlægge dine behov og ønsker til projektet. På baggrund af det, er det muligt for os at udvikle gennemtænkte løsninger, som indfrier din særskilte krav. I forbindelse med den samtale har du rig mulighed for at trække på vores kundskab og erfaring, hvis du er i tvivl om, hvad der rent byggeteknisk kan lade sig gøre, eller hvis du mangler et kreativt indslag i forhold til løsninger.

En tømrer, du kan regne med

Det er vigtigt for os at opbygge en tillidsfuld relation mellem os og vores kunder. Derfor kan du vide dig sikker på en ærlig og åben dialog. Vi holder det, vi lover – så indgår du en aftale med os, bliver den overholdt. Det betyder også, at vi kommer til tiden og tager telefonen når du ringer. Vigtigst af alt, så risikerer du ikke, at den på forhånd aftalte pris eller leveringstid ændrer sig undervejs i byggeprocessen.

Selv om vi tilbyder tids- og prisdygtig håndværk, går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi tilbyder udelukkende gennemtænkte og holdbare løsninger, så du som kunde kan nyde godt af det endelige resultat mange år frem i tiden.

Kontakt os

Vi har mange års erfaring med at varetage opgaver for private kunder, virksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner. Så vælger du os som din tømrer i Højbjerg, får du en professionel samarbejdspartner, som har mange års erfaring at trække på. Kontakt os i dag og lad os i fællesskab gøre dine boligdrømme til virkelighed. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at ringe til os, hvis du ønsker at vide mere om vores firma og hvilke løsninger vi kan tilbyde dig.