Tømrer Egå

Leder du gåfter en professionel tømrer i Egå med mange års erfaring i rygsækken? Så er du kommet til det helt rette sted. Her hos Magnus Bjerre har vi mange års erfaring med alt lige fra  renovering og modernisering til omfattende nybygninger. Vores dygtige stab af medarbejdere er alle fagudlærte og står klar til at bruge deres teoretiske såvel som praktiske erfaring til at realisere dine boligdrømme – uagtet type og omfang.

Vi har gennem årene hjulpet private kunder, virksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner med diverse opgaver. Herunder ser du et udsnit af nogle af de mest typiske opgaver, vi som tømrer beskæftiger os med:

Vi har mulighed for at varetage en bred palette af opgavetyper, da vi samarbejder med nogle af de bedste underentreprenører i branchen. Så skulle du have en opgave i tankerne, som ikke fremgår her, så tøv ikke med at ringe – vi kan sikkert udarbejde en gennemført løsning til dig alligevel.

Skræddersyede løsninger

Vi går ind for gennemtænkte og holdbare løsninger, som vores kunder kan have glæde af mange år frem i tiden. Vi springer derfor aldrig over, hvor gærdet er lavest, men bruger i stedet den nødvendige tid til at sætte os ind i den enkelte kundes ønsker og behov.

For at kunne lykkes med det, indleder vi ethvert samarbejde med en uddybende samtale, hvor vi i fællesskab med kunden drøfter de forskellige muligheder og løsninger. Vi er af den overbevisning at dette højner kvaliteten på selve byggeprocessen og det endelige resultat.

Din tillidsfulde samarbejdspartner

Som tømrer vægter vi et tæt samarbejde med vores kunder højt. For os bygger det gode samarbejde på gennemsigtighed og dialog, og derfor er vores kunder altid med ind over hele processen. Vi holder, hvad vi lover og kommer til tiden, så du ikke behøver at frygte eventuelle ændringer i pris eller tidsplan i takt med, at projektet skrider frem.

Kontakt os

Så mangler du en dygtig og tillidsfuld tømrer, så står vi klar til at hjælpe dig.

Kontakt os i dag og lad os hjælpe dig med at gøre dine boligdrømme til virkelighed.