Tømrer Brabrand

Magnus Bjerre er din lokale tømrer i Brabrand. Vi står altid klar til at udføre et professionelt stykke arbejde, som du og dine kære kan have glæde af mange år i frem i tiden. Vi går ind for gennemtænkte og holdbare løsninger, og springer derfor aldrig over, hvor gærdet er lavest. Det er din garanti på veludført håndværk af høj kvalitet.

Vores stab af medarbejdere er alle fagudlærte og har derfor grundig erfaring med at varetage alle typer opgaver inden for håndværksfaget. Vi gør en dyd ud af at vælge vores underentreprenører nøje og vi samarbejder derfor kun med de allerbedste i branchen. Grundet dette tætte samarbejde har vi som tømrer mulighed for at varetage alle former for opgaver – uanset type og omfang.

Herunder ser du et udsnit af de opgaver, vi beskæftiger os med:

En tømrer som sikrer dig skræddersyede løsninger

For at sikre et godt resultat, som imødekommer dine særskilte ønsker og behov, bruger vi altid den nødvendige tid til at sætte os ind i dine ideer og boligdrømme inden vi påbegynder byggeprojektet. Af den grund indleder vi ethvert samarbejde med en uddybende samtale, hvor vi i fællesskab med kunden får klarlagt visionen. I den forbindelse har du som kunde altid mulighed for at trække på vores erfaringer inden for branchen, da vi ved, hvad der rent byggeteknisk kan lade sig gøre, og hvordan man opnår de bedste æstetiske løsninger.

Kontakt os

Vi varetager både opgaver for private, virksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner – vi kan derfor helt sikkert også hjælpe dig. I os får du en pålidelig samarbejdspartner med mange års erfaring, som aldrig lover mere end, hvad der kan overholdes. Hvis vi først har indgået en aftale om en fast pris og deadline, kan du derfor vide dig sikker på, at dette ikke ændres undervejs i processen.

Kontakt os i dag og lad os hjælpe dig med at gøre dine boligdrømme til virkelighed. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at ringe til os, hvis du blot ønsker at vide mere om vores firma og hvilke løsninger, vi kan tilbyde dig.