Kundeudtalelser

Michael Nielsen

Åbyhøj

Vi fik en bunke håndværkere ud for at give tilbud på efterisolering af vores skunke og tag, samt reparation af og eftersyn af taget. Vi valgte Magnus Bjerre fordi han var både sympatisk og troværdig (og prisen var også god). Og vi har været fuldt tilfredse med resultatet – og har allerede hyret ham igen.

 

Søren Trillingsgaard

Åbyhøj

Vi har haft Magnus Bjerre til at isolere et loft i en tilbygning samt lave ny gangbro. Magnus rykkede lynhurtigt ud da vi havde brug for det, vi har været meget tilfredse med både prosessen og resultatet. Som ekstra service lånte Magnus sit stillads ud på eget initiativ, super service, jeg ringer også til Magnus næste gang.

 

Vibeke Monrath

Aarhus

Vi har brugt Magnus Bjerre og hans team af håndværkere ifbm. en totalrenovering af vores Friis og Moltke gårdhavevilla, og vi er mere end tilfredse med såvel proces som resultat. Magnus har i den grad leveret varen og er gået langt for at gøre os tilfredse. Han har et godt håndværker team, som arbejder professionelt, og som er kommet med mange værdifulde input i løbet af byggeprocessen. Magnus er alle pengene værd, og vi føler os heldige, at vi valgte ham til at totalrenovere vores drømmehus. Vi føler os derfor meget trygge ved at give ham vores allerbedste anbefaling.

 

Mads Sørensen

Åbyhøj

En håndværker som kommer til tiden.
Han svarer telefonen når man ringer.
Han rydder op efter sig.
Og Prisen ændrer sig ikke hele tiden.
Det var et godt valg.

 

Poul Tvilum

Aarhus

Vi har købt et ældre byhus med behov for en del renovering og fornyelse. Magnus Bjerre og hans team har udført alt tømrerarbejdet, herunder etablering af en stor træterrasse, etablering af redningsudgang fra kælder, montering af en ny dør med karm og talrige lignende, mindre opgaver. Vi har på alle måder været tilfredse – ikke mindst med kommunikationen. På et tidspunkt tydede det på, at terrassen ikke kunne blive, som vi gerne ville have den – men tømrerne så det blot som en udfordring og løste opgaven til fulde.

Når vi får brug for en tømrer igen, er der ingen tvivl – vi ringer til Magnus.

 

Grete Vangsø

Højbjerg

Vi har været meget tilfredse med hele løsningen.
Kort responstid, overholdelse af aftaler og ikke mindst information/kommunikation undervejs.