Renovering Århus

På baggrund af grundig erfaring, så kan vi med sikkerhed være behjælpelige med din næste renovering i Århus – uanset om du har et ønske om at optimere din bygningsfacade, eller går med en drøm om at totalrenovere hele dit hus. Vores mål er at realisere dine boligdrømme og samtidig sikre, at håndværket er i højeste kvalitet, så du ikke kun er glad for resultatet den dag, hvor renoveringsprojektet står færdigt, men også kan have glæde af det mange år frem i tiden.

Vi har et stort kendskab til renovering i Århus, da vi har været en del af mange spændende projekter gennem årene. I forhold til totalrenoveringer er det ofte vigtigt for vores kunder, at deres hus bliver opdateret med nye effektive løsninger, men med respekt for husets oprindelige stil og arkitektur. Det er således vigtigt, at man stadig kan fornemme, hvilken tid huset er opført i, selv efter den omfattende renovering. I den type opgaver er det afgørende, at man ikke negligerer husets originale detaljer i renoveringsprocessen. Derfor sætter vi en ære i at gøre vores forarbejde ordentligt således, at vi ved præcist, hvornår huset er fra, og hvilke boligtendenser, der var gældende i den tidsperiode, og hvilken arkitekt, der står bag den originale tegning. På den måde kan vi sikre, at idéen med husets rum, funktionalitet og udtryk bibeholdes på trods af, at huset gennemgår en totalrenovering. Så uanset om du ønsker at gøre dit gamle landhus fra 1800-tallet mere funktionelt, eller om du ønsker at udnytte pladsen bedre i din 60’er bolig, så kan vi med sikkerhed føre dine planer ud i virkeligheden uden, at det kommer til at påvirke dit hus’ særskilte stil.

For at sikre, at den byggetekniske del af renoveringen udføres korrekt, såsom tagkonstruktionen, gulvlægningen og elinstallationerne, så kan du med fordel benytte dig af en professionel håndværker til opgaven.  Vi har både mulighed for at varetage hele renoveringsprojektet for dig, eller bistå med hjælp til dele af projektet. Hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder angående renovering i Århus, så kontakt os for en uforpligtende snak. Vi kan i den forbindelse udlægge dine ønsker og behov for således at udarbejde en skræddersyet plan, der er tilpasset dig og din families livsstil.

Vi kan desuden tilbyde rådgivning og en bred palette af opgaver som tømrer i Brabrand.