Ny tilbygning til parcelhus i Åbyhøj

  • Ny tilbygning til parcelhus i Åbyhøj

  • Ny tilbygning til parcelhus i Åbyhøj

  • Ny tilbygning til parcelhus i Åbyhøj

  • Ny tilbygning til parcelhus i Åbyhøj

Klik på pilene under billedet for at se flere billeder

Mange familier vælger at lave en tilbygning, når pladsen bliver trang og børnene skal have hver deres værelse. Dette var også tilfældet på Sofus Bauditzvej, hvor Anna og Rasmus med 3 hjemmeboende børn skulle udvide deres hus fra 70´erne med 50 kvm.  Arkitektens udgangspunkt var at lave en tilbygning i et modernistisk formsprog, der umiddelbart kan opfattes som en markant kontrast til det eksisterende hus. Tilbygningen er udført i en let trækonstruktion med en sort træbeklædning. Trods det markante formsprog giver netop det sorte træ en fin sammenhæng til det eksisterende hus. Tømrermester Magnus Bjerre har fra starten været i tæt dialog med både bygherre og arkitekt, hvilket har betydet at flere detaljer er blevet optimeret undervejs med henblik på at opnå det bedste resultat. For Tømrermester Magnus Bjerre er detaljen altid vigtig og i tilbygninger, hvor nyt møder gammelt, er udførelsen i overgangen alt afgørende for det endelige resultat.

Projekt

Ny tilbygning til parcelhus i Åbyhøj

 

Tilbygning

Relaterede Projekter