Privatlivspolitik

Hvem er vi

Vores webstedsadresse er: https://www.magnusbjerre.dk.

Tømrermester Magnus Bjerre ApS
Søvej 2
Brabrand 8220

Telefonnummer: 29 71 24 25
Mailadresse: info@magnusbjerre.dk

Personlige data

Kontaktformularer

Når besøgende udfylder kontaktformularen på webstedet, indsamler vi de data, som vises i kommentarformularen, og også den besøgendes IP-adresse og browserens user agent string for at hjælpe med at opdage spam.

Udfyldelse af kontaktformularen bevirker at der sendes en email med din henvendelse til administrator. Det er udelukkende webstedets administratorer der har adgang til at se de data du bidrager med i forbindelse med udfyldning af formularen.

Personoplysninger vi behandler

I forbindelse med kontaktformularen behandler vi nedenstående personoplysninger, som du har oplyst i forbindelse med udfyldning af formularen:

  • Navn
  • E-mail adresse

Cookies

Når du besøger denne hjemmeside efterlader du dig digitale spor – såkaldte cookies. En cookie er ikke et program, men derimod en lille stump data om din adfærd på et website og dine data på din enhed (computer, mobil, tablet).
Cookien gemmes i din browser og genkendes af hjemmesiden næste gang, du besøger den.

Cookies kører frem og tilbage mellem din enhed og de websites, du besøger fra den. Du kan fjerne dine cookies, hvis du ikke ønsker dem længere. Herunder finder du vejledninger til at fjerne cookies ved brug af de mest almindelige browsere:

Internet Explorer
Safari
Google Chrome

Du kan også vælge at afvise brug af cookies under indstillinger i din browser, når du besøger hjemmesiden, men vær opmærksom på, at nogle funktioner på hjemmesiden kan blive forringet eller forsvinde, hvis du gør det.

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

Annoncenetværk

Hjemmesiden anvender følgende annoncenetværk:

  • Google

Det er muligt at fravælge, at du indgår i en række annoncenetværk, der deler oplysninger på tværs af forskellige netværk. Du kan finde listen her: http://minecookies.org/fravalg

Google Analytics

Hjemmesiden anvender følgende netværk til måling af trafik og adfærd:

  • Google Analytics

Hvem vi deler dine data med

Oplysningerne vi behandler, videregiver vi ikke til 3. mand.

Hvor længe vi gemmer dine data

Hvis du skriver en kommentar, så bliver kommentarer og dens metadata bevaret på ubestemt tid.

For brugere som opretter sig på vores websted (om nogen), gemmer vi også den personlige information de giver til deres brugerprofil. Alle brugere kan se, redigere, eller slette deres personlige information til enhver tid (med den undtagelse at de ikke kan ændre deres brugernavn). Webstedets administratorer kan også se og redigere den information.

Hvilke rettigheder har du over dine data

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores website.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos os, skal du rette henvendelse på info@magnusbjerre.dk. Er der registreret forkerte data, ønsker du dine personoplysninger slettet eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted.

Sikkerhed og beskyttelse af dine data

Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Brud på sikkerhed er noget vi tager meget seriøst og noget vi modvirker ved løbende at opdatere webstedets software med de seneste sikkerhedsopdateringer. Hvis vi opdager brud på sikkerheden vil vi rette kontakt til personer som kan være berørt.